Forever Young
Dashboard | +Follow
Happy 6 months
Sunday, 21 December 2014 ? 0 Atashinchi ?
Happy anniversary biy ,may allah bless our relationship till jannah. Amin. Amboi sayang , busy ye awak pegi family day . Aip jgn lupa i cukup ahh . Lupa siappp . I tumbok you nanti dekat sana . Tengok laaaa .gtg Muahhh ,iloveyousomuch biy ♥
MOHAMAD IZZAT SAFWAN BIN MOHD SALEH


Thanks for reading :)


Hm
Thursday, 23 October 2014 ? 0 Atashinchi ?

Start bulan ni , relay kami x mcm dulu. Asyik gaduh je , n dia selalu tade mood, n semalam baru aku taw dia still contaft ex dia, hm , ya allah , terkejut dengar time tu dh la tgh otp . Luruh jantung.
And sekarang dia dah jrg nk otp , n tak macam dulu lagi , hm . Aku tahu , karma tu wujud, allah balas balik aper aku buat, aku terima walauoun x kuat ,dah dkt seminggu aku nangis sebab dia. Knapa dia bt ak mcm ni,sakitnya hati,



Thanks for reading :)




Older Post


// Mojo-Andaiku Bercinta Lagi